Társaságunk a Mercedes-Benz típusú személy- és haszonjárművek javítását, eredeti, gyári alkatrészek értékesítését, mint felhatalmazott Mercedes-Benz márkaszerviz végzi. Ügyeleti szolgálatunk a nap 24 órájában az ügyfeleink rendelkezésére áll a régióban.

A Suzuki járművek értékesítése, karbantartása, garanciális és garancián túli javítása és alkatrész ellátása szintén alaptevékenységünk. A jármű értékesítéshez kapcsolódóan finanszírozási és biztosítási tevékenységet is közvetítünk.

2004. év óta tagja vagyunk a Bosch Car márkafüggetlen nemzetközi szervizhálózatának. Ez komoly műszaki, diagnosztikai és alkatrész beszerzési hátteret biztosít a járművek szakszerű, a mindenkori gyári előírásoknak megfelelő karbantartáshoz és javításhoz.

A fentieken túlmenően foglalkozunk karambolos járművek karosszéria- és fényezés javításával. A karambolos járművek kárfelvétele és a biztosítás ügyintézése – az ügyfelek érdekeit szem előtt tartva – helyben történik.

Szolgáltatásink között szerepel a személy- és tehergépjárművek hatósági műszaki vizsgáztatása, gumiszerelés és javítás, tachografok illesztése, hitelesítése.

Márkaszervize vagyunk a Kinzle (tachograf), a Thermo King (klíma) és az Ebersprecher termékeknek.

A Győr-Moson-Sopron Kereskedelmi és Iparkamarával, valamint a Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégiummal együttműködve végezzük a szakmát tanuló diákok képzését: autószerelő, autóelektronikai műszerész, karosszérialakatos, járműfényező szakmákban.

A Győri Autójavító Vállalat 1. számú Leányvállalataként nagy múltra tekintünk vissza, dolgozóink jól képzett szakemberek. Meglévő tudásukat folyamatos képzésekkel bővítjük, a vezérképviseletek által elvártak és a piaci igények tükrében.

Szolgáltatásunk színvonalát, megbízhatóságunkat igazolják folyamatosan visszatérő egyedi ügyfeleink, több állami szerv, vállalkozás, melyeket állandó partnereink között tudhatunk.

Nálunk egy helyen megtalálja, mindazt, amire autójának csak szüksége lehet. Kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére. Elérhetőségünk valamelyikén keressen minket, forduljon hozzánk bizalommal.

Központi telefonszámunk: +3696514616

Központi e-mail címünk: recepcio@autokoz.hu

Nálunk Ön van a központban!

 

 

Minőségpolitikánk

MIK/M2

 

A Győri Autóközpont Zrt. tevékenységének középpontjában az Ügyfelek állnak.

Ügyfeleink igényeinek minél magasabb szintű teljesítésére törekszünk annak érdekében, hogy elnyerjük megelégedettségüket.

Az eddig elért eredmények megtartása és a kijelölt célok elérése érdekében az alábbiakat tartjuk fontosnak a minőségpolitika terén:

 • A hazai és nemzetközi ügyfélkör által támasztott követelményeknek való megfelelés érdekében az ISO 9001:2015 szabvány előírásai szerint dolgozunk.
 • Célunk az ügyfélkörünk igényeinek minél szélesebb körű és minél gyorsabb, pontosabb kielégítése.
 • Az alapanyagok beszerzése során is a minőségirányítási és környezetvédelmi megfontolások kerülnek előtérbe, így a beszállítók közötti választás során ezek a szempontok is igen nagy súllyal szerepelnek.
 • A gazdaságos termelés alapja a természeti erőforrások ésszerű felhasználása. Ennek érdekében – a lehető legoptimálisabb alapanyag-felhasználás mellett – vízbázisú festékek, környezetbarát kenőanyagok minél szélesebb körű felhasználására törekszünk, különös tekintettel a nagy mennyiségben felhasznált alapanyagot figyelembe véve.
 • Dolgozóink minőségpolitika melletti elkötelezettsége elengedhetetlen céljaink eléréséhez, melyeket a számukra szervezett oktatóprogramok keretében tovább erősítünk.
 • Folyamatosan értékeljük tevékenységünket és az értékelés során törekszünk a minél tökéletesebb minőségirányítási rendszer kialakítására.

Piaci helyzetünk megtartásának, növelésének kulcsa:

 • korrekt üzleti magatartás,
 • gyors, pontos és rugalmas kiszolgálás,
 • szakmai megfelelés,
 • elkötelezettség a tevékenységünkre vonatkozó, hatályos jogi és műszaki szabályozás szerinti működésre, a környezet tisztaságának a megőrzésére
 • képességeink, ismereteink folyamatos fejlesztése.

G y ő r, 2020. 01.01.

 

Baranyai Károly

vezérigazgató